...Remedii Divine...!
"Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun" - (1 Tes. 5:21) !!!

Scriptura ne copleseste...!

“Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.” (2 Timotei 3:16-17)

 

 
<< Previous    1  2  3  4  [5]    Next >>


A fost Armaghedonul ultimul razboi?!  
Profetii afirma ca atunci cand Domnul Isus Hristos va incepe sa domneasca, va elimina pentru totdeauna armele de lupta, va instaura pace absoluta, s.a.m.d.
Pe Pamant, timp de 1000 de ani cat “Satana va fi legat”, va domni “pacea si dreptatea”.
La sfarsitul Mileniului insa, cand Satana va fi pus in libertate, el va convinge un numar insemnat de oameni (satui de prea mult bine…) ca ceea ce au incercat odata inaintasii lor, si n-au reusit, poate fi acum infaptuit, asa ca multi se unesc sub ‘stindardul’ sau, spre a nimici poporul Evreu, odata pentru totdeauna…  (Nu-i singura data cand oamenii repeta istoria, pentru ca n-au invatat mai nimic din ea…).
Ei se vor aduna sa se razboiasca cu Regele care domneste din Ierusalim, peste intreg Pamantul,  dar se vor implini profetiile unora ca Mica sau Isaia, care au spus ca popoarele nu vor mai purta razboaie, ca “vor face din sabie plug”…
Desi neamuri se vor strange, cu intentii beligerante, nici un razboi nu va avea loc, pentru ca un foc divin “ii va mistui” pe cei rasculati…
Incepe acum Imparatia vesnica a lui Dumnezeu, descrisa in capitolele 21-22 din Apocalipsa…!

INVATAMINTE …!  

Putem invata din ceea ce este profetit in Biblie, fiindca majoritatea  prezicerilor s-au implinit deja intocmai, pana in cele mai mici detalii… 
 Omul pacatos, de la inceputul istoriei a fost violent…, si de multe ori s-a materializat aceasta in  razboaie devastatoare, culminand cu conflictele din Necazul cel mare, indeosebi cu Armaghedonul.

Omul, oricat s-ar stradui, nu poate aduce si mentine pacea pe Pamant!  Mai mult, nici Anticrist, cel care va dispune de un Guvern Mondial, nu va realiza mult trambitata si promisa pace…, ci va fi chiar el cauza unor conflicte nimicitoare.
In vremea noastra, multi naivi cred ca  mai toate problemele omenirii s-ar putea rezolva daca ar exista o conducere unitara.   Avem conflicte locale, zic ei, pentru ca nu exista un Guvern Mondial care sa elimine suveranitatea popoarelor…  Avem probleme economice pentru ca fiecare tara are politica sa economica proprie, in conflict poate cu interesele altor natiuni…  
Avem probleme ecologice, pentru ca fiecare tara are regulile ei…
Cand vom avea un Guvern care sa controleze totul si oriunde, presupun ei, natiunile nu vor mai avea divergente…!
Dumnezeu insa va ingadui realizarea aceastei nazuinte omensti si va permite crearea unui Guvern Mondial, cu un conducator ‘stralucit’, dar, in loc sa se amelioreze situatia, Pamantul va ajunge aproape de a fi distrus …  In final, Anticrist, promitatorul pacii generale, va declansa cel mai mare razboi din istorie… (Se implineste ce spune Scriptura: “Blestemat este cel care se increde in om!”)

Ultimul razboi va incerca sa realizeze ceea ce si-au propus toate imperiile lumii care au fost in contact cu poporul lui Dumnezeu: nimicirea Evreilor…!
Antisemitismul a sfarsit-o intodeauna dezastruos, dar binecuvantarile Domnului au venit peste cei care s-au “rugat pentru  pacea Ierusalimului”!

Biblia sfatuieste pe toti oamenii, pe toate popoarele si pe toti conducatorii, de oriunde, “sa dea cinste Fiului”, pentru ca “mania Lui este gata sa se aprinda”…, iar daca tu nu esti de partea Lui, poti pierde totul…!
 “Razboinicul viteaz” care “se urca in carul Lui de biruinta” (v. Psalmul 45), si care castiga ultima batalie si cea mai importanta a Pamantului, nu este altul decat Domnul Isus Hristos. El “apara adevarul, blandetea si neprihanirea”…! 

- Esti si tu de partea adevarului, indiferent de cost?!  Aperi prin felul tau de viata, integritatea, neprihanirea…?!  Lupti si tu alaturi de El?!  

<< Previous    1  2  3  4  [5]    Next >>
Navigare
 Index
 Categorii
Voia Lui
Duhul Sfant
Edificare
Aprofundare
Anverguri
Legea
Diverse
Toate_Categoriile
 Noutati
 Contact
 Eu cred...
Spicuiri...

Dumnezeu este TRINITATE, iar omul, se aseamana cu El fiind TRIPARTIT, singura fiinţă care are trup, suflet şi duh (spirit)…!

In IAD nu vor fi oameni, ci nişte fiinte care au fost odata oameni, care au avut “chipul lui Dumnezeu” (chiar dacă ‘sters si schimonosit’), dar au refuzat harul ce li s-a oferit in Domnul Isus Hristos de-a fi rascumparati si restaurati!

Există 3 ‘AGENTI’ ai raului: Eul nostru (“firea pamanteasca”), Lumea şi Satana. Conflictul cu eul se desfasoara la nivelul dorinţelor, la nivelul trupului… Conflictul cu lumea se duce la nivelul influenţelor, a sufletului, a mintii... Conflictul cu Satana are loc la nivelul personalitatii, la nivelul duhului…

Domnul nu ne-a ales pentru meritele noastre, pentru c-am avea ‘capacitati’ deosebite…
Lui Ii place să ne cheme şi s-acceptam slujirea cu smerenie, dragoste si devotament!

“PASTORUL” nu-i totuna cu ‘ciobanul’, dar nici de-un singur fel… Unii sunt pastori adevarati, atasati permanent de ‘turma’, si se se sacrifica…, altii sunt ‘parati’, sunt temporar şi indiferenţi, dar care pretind a fi bine ‘platiţi’.

Mai toţi scapam ESENTA pacatului…! Pacat inseamna faradelege, vrasmasie cu Dumnezeu si greşirea ‘ţintei’ pentru care am fost creaţi…, ţintă pe care nu ne-o punem/stabilim noi ci a hotărât-o deja Dumnezeu: Sa traim pentru slava si glorificarea Sa si sa administram creatia…

TIMPUL este o paranteza a eternitatii...
Vesnicia se intrerupe in punctul ‘Alfa’, (corespunzator finalizării creatiei si ‘caderii omului’), si va reintra pe fagas la “implinirea vremurilor”, in punctul ‘Omega’, (corespunzător unui “cer nou” si “pamant nou”), sub denumirea de “Vecii vecilor”.
(Va urma…!)