...Remedii Divine...!
"Cercetati toate lucrurile si pastrati ce este bun" - (1 Tes. 5:21) !!!

Scriptura ne copleseste...!

“Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos ca sa invete, sa mustre, sa indrepte, sa dea intelepciune in neprihanire, pentru ca omul lui Dumnezeu sa fie desavarsit si cu totul destoinic pentru orice lucrare buna.” (2 Timotei 3:16-17)

 

 

SFARSITUL LUMII NU VA FI IN 2013!
Multi oameni, chiar inaintati in varsta…, pun intrebarea: „Cand va fi SFARSITUL LUMII…?!”
Din start ne dam seama ca acestia nu au citit nici macar o singura data Biblia toata, pentru ca expresia „SFARSITUL LUMII” este utilizata de ei total confuz...!
- Ce intelegeti, oameni buni, prin acel „SFARSIT”?!
- Unii zic: Rapirea Bisericii, Necazul cel mare, Venirea a 2-a a Domnului Isus Hristos, Ziua maniei Mielului, Judecata de apoi, Pamant nou si ceruri noi..., sau te miri ce altceva...!

Poate avea loc oricand RAPIREA Bisericii (a crestinilor veritabili), eveniment iminent, care va declansa perioada de 7 ani a Necazului cel Mare, ce va culmina cu Batalia de la Armaghedon (WWIII), dar urmeaza imediat Imparatia de 1000 de ani..., asa ca civilizatia umana va continua pe Terra cel putin un mileniu, de acum inainte…! 
Cartea Apocalipsa, la care se adauga profetii ca cele din
 Daniel, Ezechiel, Isaia…, prezinta foarte detaliat recunoasterea vremurilor, succesiunea evenimentelor, caracteristicile lor, s.a.m.d.
Unii oameni de stiinta, in loc sa studieze Scripturile...trambiteaza ca omenirea va mai continua sa existe numai daca va "coloniza spatiul” extrapamantean…

 

POSTARI RECENTE
Avem CREDINTA…?!
“Impotriviti-va diavolului”…!

RAPIREA, si Venirea a doua…!
Razboiul ultim: ARMAGHEDONUL
 

Navigare
 Index
 Categorii
Voia Lui
Duhul Sfant
Edificare
Aprofundare
Anverguri
Legea
Diverse
Toate_Categoriile
 Noutati
 Contact
 Eu cred...
Spicuiri...

Dumnezeu este TRINITATE, iar omul, se aseamana cu El fiind TRIPARTIT, singura fiinţă care are trup, suflet şi duh (spirit)…!

In IAD nu vor fi oameni, ci nişte fiinte care au fost odata oameni, care au avut “chipul lui Dumnezeu” (chiar dacă ‘sters si schimonosit’), dar au refuzat harul ce li s-a oferit in Domnul Isus Hristos de-a fi rascumparati si restaurati!

Există 3 ‘AGENTI’ ai raului: Eul nostru (“firea pamanteasca”), Lumea şi Satana. Conflictul cu eul se desfasoara la nivelul dorinţelor, la nivelul trupului… Conflictul cu lumea se duce la nivelul influenţelor, a sufletului, a mintii... Conflictul cu Satana are loc la nivelul personalitatii, la nivelul duhului…

Domnul nu ne-a ales pentru meritele noastre, pentru c-am avea ‘capacitati’ deosebite…
Lui Ii place să ne cheme şi s-acceptam slujirea cu smerenie, dragoste si devotament!

“PASTORUL” nu-i totuna cu ‘ciobanul’, dar nici de-un singur fel… Unii sunt pastori adevarati, atasati permanent de ‘turma’, si se se sacrifica…, altii sunt ‘parati’, sunt temporar şi indiferenţi, dar care pretind a fi bine ‘platiţi’.

Mai toţi scapam ESENTA pacatului…! Pacat inseamna faradelege, vrasmasie cu Dumnezeu si greşirea ‘ţintei’ pentru care am fost creaţi…, ţintă pe care nu ne-o punem/stabilim noi ci a hotărât-o deja Dumnezeu: Sa traim pentru slava si glorificarea Sa si sa administram creatia…

TIMPUL este o paranteza a eternitatii...
Vesnicia se intrerupe in punctul ‘Alfa’, (corespunzator finalizării creatiei si ‘caderii omului’), si va reintra pe fagas la “implinirea vremurilor”, in punctul ‘Omega’, (corespunzător unui “cer nou” si “pamant nou”), sub denumirea de “Vecii vecilor”.
(Va urma…!)